Webbsystem

Symfony PHP programmering och systemutveckling av avancerade webbsystem levererade i Sverige och Norge:

Kameo.se/.no

eZ Publish Symfony PHP

Vårt första FinTech (finansiell teknologi) projekt! Kameo är en digital marknadsplats för crowdlending = lånebaserad crowdfunding.

På mindre än 9 månader har vi lyckats få fram en helt unik crowdlending plattfrom för den svenska marknaden. Vår uppgift var att skapa en interaktiv finansiell plattform där småföretagare kan låna pengar från privatpersoner och investeringsbolag. De andra kan i sin tur investera i småbolag-, fastighetsprojekt- och startups direkt via den nya webbplatsen.

Kameo-projektet är väldigt komplext och vi har arbetat en hel del med bl.a. den unika strukturen, funktionaliteten och säkerheten.

eZ Platform blev det självklara valet för webbplatsen, där behöriga administratörer enkelt kan se över hela arbetsflödet, inkl. registreringar, kreditbedömningar, låneansökningar och utbetalningar. Identifiering sker med hjälp av Bank-ID.

Nyligen lanserades Kameo crowdlending platform även i Norge (www.kameo.no).
Näst på tur står Danmark.

Svenska kunder kan låna / investera på: www.kameo.se

OPUS Bilprovning

Responsive design eZ Publish Symfony PHP

Efter mer än två år av ett intensivt samarbete med Opus Bilprovning, har vi åstadkommit en hel del. Och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra upplevelsen för både Opus Bilprovning, deras kunder och anställda. Sajten har ca 12 000 besökare dagligen och precis där ligger vårt fokus – att göra det enkelt och användbart för alla dem.

För att förbättra kundupplevelsen har vi integrerat ett avancerat bokningssystem, men också utvecklat interaktiva tjänster där du kan ta reda på din besiktningsperiod eller registrera dig för inbjudan för att slippa hålla koll på din besiktningsdatum mm. Stationssidan med interaktiv karta och platstjänst hjälper alla besökare att snabbt hitta den närmaste stationen, och även se aktuell 'drive-in' status.

Webbplatsen är integrerad i eZ Platform Enterprise och självklart har vi anpassat sajten responsivt för att göra alla tjänster tillgängliga även i mobilen.  

OPUS Bilprovning, officiell hemsida

The Target

Symfony PHP

The Target har den modernaste skjutanläggningen i Norden, öppen till allmänheten.

Vårt uppdrag var att integrera ett avancerat bokningssystem, anpassat till just The Targets verksamhet.

Genom att integrera ett state-of-the-art bokningssystem har vi också förbättrat kundupplevelsen. The Target kunder kan nu på ett enkelt sätt få översikt över antalet lediga platser, innan de bokar och betalar online. Smidigt eller hur?

Betaltjänsten är från SveaWebPay - erbjuder kort-, faktura- och delbetalningar.

Arbetet fortsätter och inom kort lanserar vi interaktiva presentkort för TheTarget.

Vill du testa och provskjuta en Glock, CZ, Colt, SIG Sauer eller Magnum? Boka din tid på http://boka.thetarget.se/

Air Shuttle

Symfony PHP

Flygbussarna i Stockholm har fått konkurrens. Det nya bussbolaget Air Shuttle trafikerar sedan maj 2015 sträckan mellan Stockholm Cityterminal och Arlanda flygplats. 

Vår uppgift var att vidareutveckla och anpassa vårt befintliga biljettsystem. Och det var precis vad vi gjorde. Det webbaserade biljettsystemet är nu anpassat till den rörliga verksamheten – Air Shuttle bussarna.

Biljetter går att köpa på bussen, på samtliga 7-Eleven-butiker i Stockholm, eller online på airshuttle.se. Biljetter du köper online skickas direkt till din e-postadress. På så vis kan du enkelt spara dem i din smartphone eller skriva ut innan avfärd.

Vid påstigning skannas av din biljett, antingen direkt från telefonen eller utskriften. Varje avläsning registreras direkt på servern och responstiden för hela operationen är mindre än 0,4 sekunder.

MatPrat, Norge

eZ Publish Symfony PHP

Zwebb-teamet har utifrån en färdig design kodat och integrerat Norges största matportal i eZ Publish Enterprise, med specialanpassade webbappar för iPad och iPhone.

Vi har även skapat speciallösningar för inlogg med hjälp av Facebook samt integrerat ett diskussionsforum med applikationen Disqus.

http://matprat.no/

Topp

Kontakta Zwebb

Alla fält är obligatoriska
Dela