eZ Publish Platform

Kundanpassade enterprise webbplattformar i eZ Publish Platform:

Kameo.se/.no

eZ Publish Symfony PHP

Vårt första FinTech (finansiell teknologi) projekt! Kameo är en digital marknadsplats för crowdlending = lånebaserad crowdfunding.

På mindre än 9 månader har vi lyckats få fram en helt unik crowdlending plattfrom för den svenska marknaden. Vår uppgift var att skapa en interaktiv finansiell plattform där småföretagare kan låna pengar från privatpersoner och investeringsbolag. De andra kan i sin tur investera i småbolag-, fastighetsprojekt- och startups direkt via den nya webbplatsen.

Kameo-projektet är väldigt komplext och vi har arbetat en hel del med bl.a. den unika strukturen, funktionaliteten och säkerheten.

eZ Platform blev det självklara valet för webbplatsen, där behöriga administratörer enkelt kan se över hela arbetsflödet, inkl. registreringar, kreditbedömningar, låneansökningar och utbetalningar. Identifiering sker med hjälp av Bank-ID.

Nyligen lanserades Kameo crowdlending platform även i Norge (www.kameo.no).
Näst på tur står Danmark.

Svenska kunder kan låna / investera på: www.kameo.se

Alimak Hek

eZ Publish

Webbplats på 13 språk, Case Study generator, Interaktiv produktguide, Extranet och egen Leverantörsportal i en kompakt webbplatform

Världsledande leverantör av vertikal transportutrustning, med kontor i 17 länder. Webbsidan tillgänglig på 13 språk, med en mängd inbyggda webbprogram.

Zwebb har också hjälpt Alimak Hek att producera och lansera sitt Extranet och förbättra kommunikationen mellan Alimak Hek:s huvudkontoret i Stockholm och distributörer runt om i världen.

Förutom de två webbplatserna har vi också designat och utvecklat deras Interaktiv Produktguide, Case Study Generator och Supplier Portal för Alimak Heks leverantörer. Den kommande, uppdaterade versionen av hemsidan blir responsiv, med integrerad interaktiv Google-karta som visar samtliga Alimak Hek kontor och nätverk av leverantörer jorden runt.

Vårt SEO arbete har också bidragit till att Alimak Hek ligger i topp på nästan samtliga sökord relaterade till industrihissar, bygghissar mm.

alimakhek.com

OPUS Bilprovning

Responsive design eZ Publish Symfony PHP

Efter mer än två år av ett intensivt samarbete med Opus Bilprovning, har vi åstadkommit en hel del. Och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra upplevelsen för både Opus Bilprovning, deras kunder och anställda. Sajten har ca 12 000 besökare dagligen och precis där ligger vårt fokus – att göra det enkelt och användbart för alla dem.

För att förbättra kundupplevelsen har vi integrerat ett avancerat bokningssystem, men också utvecklat interaktiva tjänster där du kan ta reda på din besiktningsperiod eller registrera dig för inbjudan för att slippa hålla koll på din besiktningsdatum mm. Stationssidan med interaktiv karta och platstjänst hjälper alla besökare att snabbt hitta den närmaste stationen, och även se aktuell 'drive-in' status.

Webbplatsen är integrerad i eZ Platform Enterprise och självklart har vi anpassat sajten responsivt för att göra alla tjänster tillgängliga även i mobilen.  

OPUS Bilprovning, officiell hemsida

Thermotech.se

Responsive design eZ Publish

Specialist på golvvärme, vattendistribution och solvärme.

Thermotechs nya hemsida lanserades i mars 2015 och med hjälp av den förenklade strukturen ska både slutkund och installatör hitta det den söker.

Förutom grova strukturändringar har vi utifrån Thermotechs grafiska profil skapat en helt ny responsiv webbdesign som fungerar på alla enheter.

En av våra ambitioner med utvecklingen av hemsidan var att göra det lätt för administratörer att hålla hemsidan uppdaterad på alla fyra språk – utan att blanda ihop dem. Det var en av anledningarna till att vi att integrera hemsidan i eZ Publish.

Inte nog med att hemsidan är helt ny, vi har även designat och utvecklat ett intranät anpassat efter kundens behov och önskemål. Flera tilläggsprogramm är planerade för 2015/16 så håll utkik…

Thermotech's nya hemsida

Fotografiska museet

eZ Publish

Utöver själva sajten och dess synliga information har vi under perioden 2010-2013 även utvecklat följande:

 • Fotografiskas Medlemsregister
 • Fotografiska Akademins bokningssystem
 • Fotografiskas Webbutik
 • Biljettsystem i PHP & MySql
 • Webbaserat Passersystem
 • API för samtliga betalningsenheter
 • Stockholm Photography Week, websajt: SPWK.eu
 • Fotografibloggen.se, blogg

R.C. Chocolat

Responsive design eZ Publish

Vårt godaste samarbete hittills. Vi har tagit R.C. Chocolat ut ur Flash-bubblan och samtidigt gett dem ett ansiktslyft. Hemsidan är one-page och bygger på fina bilder som läskar besökaren. Den innehåller också en enkelt navigerad webshop där kunden kan köpa en färdig pralinask eller skapa sin personliga uppsättning.

R.C. Chocolat är en chokladbutik med bas i centrala Sigtuna, där de har både café och bageri. I början av 2013 öppnade de även en butik/ett café på Arlanda flygplats. Här skapas produkterna med händerna, med närproducerade mjöler samt ekologiska och äkta varor. Allt från matbröd till chokladiga praliner.

Sidan är fullt responsiv (så klart) så att beställa choklad från soffan har aldrig varit enklare.

R.C. Chocolat, hemsida och webshop

MatPrat, Norge

eZ Publish Symfony PHP

Zwebb-teamet har utifrån en färdig design kodat och integrerat Norges största matportal i eZ Publish Enterprise, med specialanpassade webbappar för iPad och iPhone.

Vi har även skapat speciallösningar för inlogg med hjälp av Facebook samt integrerat ett diskussionsforum med applikationen Disqus.

http://matprat.no/

Abax Dörrsystem AB

Responsive design eZ Publish

Abax Dörrsystem är tillverkare av aluminiumpartier som dörrar och fasader, och licensierade enligt Sapa Byggsystem. Hemsidan är dock tillverkad av oss i eZ Publish.

Desktop-versionen skapade vi innan mobilanpassning var ett måste. När kravet kom var vi inte sena med att vidareutveckla designen och i dag är abax.se fullt responsiv. I samma veva la vi till även lite SEO-arbete.

Hemsidan är uppbyggd med en simpel struktur som inte förvirrar besökaren, den lägger alla korten på bordet och krånglar inte till något. Allt innehåll når du enkelt från startsidan. 

Förutom webbdesign och kod så har vi på Zwebb även skapat logotypen, mallar till ett flertal trycksaker och design till deras tjänstebilar. 

Besök abax.se

Nässjö kommun

eZ Publish

Nässjö kommuns officiella hemsida tog vi över innan den responsiva designens tid. Men designen är ändå vårt verk.

Hemsidan är integrerad i CMS-systemet eZ Publish och här ryms allt ifrån nyhetsflöden till information för kommuninvånare samt turister. 

nassjo.se

Brinellgymnasiet

eZ Publish

Gymnasieskola lokaliserad i Nässjö, Småland. Kanske den enda i Sverige med sin egen järnvägsstation.

Vi har förutom webbplatsen också specialutvecklat ett intranät enligt skolans behov och önskemål. Både webbplats och intranät är integrerade i eZ Publish.

Utifrån Brinellgymnasiets grafiska profil har vi skapat den blå webbdesignen som speglar skolan. Den överskådliga menyn navigerar dig direkt till den utbildning du vill läsa mer om. Låt oss smyga in att hemsidan skapades långt innan den responsiva designens tid.

På startsidan har även ett Facebook-flöde integrerats för att du som besökare inte ska missa några viktiga uppdateringar.

brinellgymnasiet.se

Kenes Group, Geneve

eZ Publish

Diverse WP och eZ projekt

I samarbete med Kenes bygger vi webbplatser och applikationer till internationella medicinska föreningar och organisationer.

Kenes Group är en väletablerad kongressarrangör med mer än 46 års erfarenhet. Kenes Group erbjuder sina klienter det mest effektiva sättet att bygga och underhålla sina medicinska kunskaper och nätverk.

Läkarorganisationer inom Kenes som samarbetar med oss:

 • ESID
 • ESPNIC
 • WSO

Botswanas Ambassad

Responsive design eZ Publish

Den officiella hemsidan för Republiken Botswanas ambassad i Stockholm.

Hemsidan är skapad i HTML5 med responsiv webbdesign och ändrar automatiskt storleken beroende på vilken enhet du använder. En webbplats som är enkel att hantera, med låg driftkostnad.

Huddinge Hockey

eZ Publish

Hemsidan för Huddinge hockeylag. Matchschema, senaste resultat och all information om klubben finns här.

Förutom design och struktur för hemsidan har vi också integrerat en lösning för en TV-skärm i deras entré. Denna skärm visar vilket lag som ska vara i vilket omklädningsrum och i vilken hall, mellan vilka tidpunkter. Detta har inte bara skapat mindre förvirring mellan lagens spelare, utan även minskat arbete hos administratörer och tränare. Informationen ändras och fylls i enkelt via instrumentbrädan i eZ Publish.

Huddinge Hockey officiella hemsida

Topp

Kontakta Zwebb

Alla fält är obligatoriska
Dela