Interaktiv produktguide

Interaktiv produktguide ikon

Interaktiv produktguide är ett online presentationsverktyg för presentation av produkter, idéer och koncept på en läsplatta och storskärm. Produktpresentationer är bildbaserade och kan presentera flera objekt samtidigt, från en helhetsbild - in i minsta detalj.

PowerPoint är passé

Att presentera en komplex produkt, som är komplicerad att förklara, är inte alltid enkelt. Ibland har du enbart några sekunder att komma till saken...

IPG är ett säljverktyg optimerat för läsplattor, som gör att dina komplexa produktpresentationer blir enkla, snabba och lätta att förstå. Du väljer var din presentation ska börja, hur den ska flöda och var den ska avslutas. Presentationen är inte linjär, likt Powerpoint, och en presentation behöver inte användas i samma ordning mer än en gång. Fördelen med IPG är den tidsbesparingen och effektiviteten du och ditt säljteam kommer att uppnå. Samma online presentation kan återanvändas i olika anpassade rörelsemönster för olika mottagare.

Ännu en fördel med interaktiva produktguiden är att den är plattformsoberoende, som dessutom fungerar också offline, utan mobilt nätverk eller Wi-Fi. Det innebär att du kan befinna dig med en läsplatta på en byggplats, eller i en butik t.ex. och genomföra din säljpresentation professionellt.

Det här konceptet har utvecklats i nära samarbete med vår kund Alimak Hek, världsledande producent av industrihissar och arbetsplattformar.

Hur bygger man upp en IPG produktpresentation?

Att skapa en ny produktpresentation går i fyra steg:

  1. Ladda upp alla bilder
  2. Skapa bildstruktur
  3. Ordna länkar och notiser på varje bild
  4. Kör!

Bra bildmaterial med högupplösta bilder är avgörande för en lyckad IPG presentation. Du skapar själv din produktguide med hjälp av enkel bilduppladdning samt dra-och-släpp metoden. När dina bilder är på plats kan du länka ihop dem och skapa knytpunkter till respektive del av objektet, som du vill förklara vidare.

Med stödord som hjälper dig under presentationens gång, kommer du att imponera på din kund genom att aldrig, aldrig glömma viktig information! 

Börja imponera med en toppmodern, professionell produktpresentation!

Ring oss idag på: 08-518 399 93.

Läs vår Case Study om Interactive Product Guide.

Obs! En nyare version av IPG finns som egen produkt OctaSales, med fokus på säljpresentationer.

Teknisk specifikation

Användarplattform

Samtliga läsplattor och OS - iPad/IOS, Samsung/Android etc (plattformsoberoende)

Utvecklingsmiljö

Linux, HTML5, PHP, MySQL

Kontrollpanel

Webbaserad med inloggning

Export/import av data

CSV eller SQL format, med eller utan REST Api

Synkronisering med CRM

Ja, fungerar bra ihop med samtliga moderna CRM system

Backup

Dagligen, inkl både online- och offline version för nedladdning

Tilläggsfunktioner

Behörighetsstyrning, presentationsbibliotek, obegränsade användare

Pris


Standard Leveranstid1-2 veckor Gratis support1 månad Installationskostnadoffert Driftkostnadfrån 450 kr/mån Produktgaranti2 år
Avancerad Leveranstidca 2 veckor Gratis support2 månader Installationskostnadoffert Driftkostnadoffert Produktgaranti3 år
Topp

Kontakta Zwebb

Alla fält är obligatoriska
Dela